Warme Winterborrel Kievitsdel

Speciaal voor de ‘Warme Winterborrel’ van de buurtvereniging van Kievitsdel (Doorwerth) zijn we gevraagd om een Bockbier te ontwikkelen. Hoe leuk om als Verdwenen Bock, een heuse Bock te ontwikkelen! We hebben een mooi bier gebrouwen, roodbruin van kleur, helder en met een heerlijke lichtzoete geur van karamel. Om er een echt seizoensbier van te maken hebben we gewerkt met speculaaskruiden. Dit geeft een extra touch aan het aroma en de smaak. Zaterdag 15 december zal het bier ontkurkt worden.

Bezoek aan Veteranen Inloophuis Arnhem

Woensdag 5 december brengen we een bezoek aan het Veteranen Inloophuis Arnhem.┬áHet Veteranen inloophuis is een non – profit organisatie welke aan Veteranen, hun partners, gezinsleden en ge├»nteresseerden een plek biedt om elkaar te ontmoeten , verhalen uit te wisselen en ervaringen te delen.

Recent is de motor van hun bus kapot gegaan. De Verdwenen Bock doet graag een donatie om reparatie mede mogelijk te maken. Ook willen we de Veteranen graag sponsoren door middel van het mogelijk maken van activiteiten als een bierproeverij. We hopen op mooie avonden waarop onze veteranen elkaar kunnen spreken, steunen en kunnen genieten van mooi bier!